TOLÓKAPU NYITÓ
AUTOMATIKA KOMPLETTEN


- HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI, ITT MEGTEHETED -

 

 

 

pl 500

kulcsos kireteszeles pl500    negycsatornas taviranyito

Maximális kapu súly: 500kg
Maximális hosszúság 6m
Tápfeszültség: 24 V DC
Négycsatronás távirányító
Működési hőmérséklet: -20°C ~ +50°C

Kiegészítő termékek

Fogasléc, ára bruttó 3110 Ft/m - Szálerősítésű műanyag fogasléc 10*6mm acél maggal, 4db lefelé álló füllel, 20*28*1000mm méretben, 4-es modullal

Fotocella, ára bruttó 7300 Ft – 1pár infravörös fotocella, hatótávolsága maximum 15m

Technikai jellemzők     HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

 

 

 

 

 

A nyílás szélessége a fogasléc árának kiszámításához szükséges.

 

 

 


EGYSZERŰEN 
MEGVÁSÁROLHATJA

A weboldalunkon egyszerűen megrendelheti vagy akár meg is vásárolhatja a kiválasztott toló- vagy szárnyaskapu nyitó automatikát. Nézze meg a motor specifikációt. Egyszerűen csak válassza ki az Önnek megfelelő terméket. Válassza ki a szállítási és fizetési módot. Hamarosan átvehető lesz az Ön számára a termék.


KISZOLGÁLÁS
RAKTÁRKÉSZLETRŐL

Raktárról azonnali kiszolgálással megvásárolhatja az Ön által kiválasztott terméket, így nem kell heteket várni amíg megérkezik a szárnyas-tolókapu automatika. A termékeket átveheti központi raktárunkban, vagy kereskedő partnereinknél bárhol az országban. Kérésére a teljes kapu nyitó csomagot egy héten belül ki is szállítjuk a megrendelés címére.


EGY CSOMAGBAN
MINDEN 

A toló- és szárnyaskapu automatikákat úgy csomagoltuk össze, hogy a vásárlási csomag minden elemet és tartozékot tartalmaz egy egységben. Így egyszerűbb a szállítás, és komplett szerelési egység segítségével, gyorsan felszerelhető a kapura. A csomag tartalma a beszerelési útmutató amely segítségével szinte bárki felszerelheti a kapunyitó automatikát. 

 

 

 


Felhívjuk figyelmét, hogy Ön a személyes adatainak a KLING Kft-vel személyes, telefonos, elektronikus vagy egyéb kapcsolatfelvétel során történő megadásával önkéntesen és határozottan hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatait a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával és szabályzatunk szerint kezeljük és feldolgozzuk. Személyes adatainak kezeléséről mindenkor tájékoztatást kérhet, az adatkezelés ellen tiltakozhat, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését személyesen, levélben, a +36-1/4331666-as telefonszámon vagy az irodavezető@kling.hu e-mail címen. A személyes adatainak kezelésével és feldolgozásával kapcsolatos előírásokat a KLING Kft. Adatkezelési Szabályzata tartalmazza, mely szabályzat elérhető cégünk 1106 Budapest, Gránátos u. 6. szám alatti telephelyén, valamint a www.kling.hu honlapon egyedi letöltésre alkalmas módon.