vasveret header

VASVERET KFT


Bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatosan, vagy információt szeretne megtudni, kérjük forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhoz az alábbi elérhetőségeken.


Telefonszám:   +36 30 311 9994
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Címünk: 1106 Budapest, Maglódi út 69.

 

 


arrow down2

 

 

 


EGYSZERŰEN 
MEGVÁSÁROLHATJA

A weboldalunkon egyszerűen megrendelheti vagy akár meg is vásárolhatja a kiválasztott toló- vagy szárnyaskapu nyitó automatikát. Nézze meg a motor specifikációt. Egyszerűen csak válassza ki az Önnek megfelelő terméket. Válassza ki a szállítási és fizetési módot. Hamarosan átvehető lesz az Ön számára a termék.


KISZOLGÁLÁS
RAKTÁRKÉSZLETRŐL

Raktárról azonnali kiszolgálással megvásárolhatja az Ön által kiválasztott terméket, így nem kell heteket várni amíg megérkezik a szárnyas-tolókapu automatika. A termékeket átveheti központi raktárunkban, vagy kereskedő partnereinknél bárhol az országban. Kérésére a teljes kapu nyitó csomagot egy héten belül ki is szállítjuk a megrendelés címére.


EGY CSOMAGBAN
MINDEN 

A toló- és szárnyaskapu automatikákat úgy csomagoltuk össze, hogy a vásárlási csomag minden elemet és tartozékot tartalmaz egy egységben. Így egyszerűbb a szállítás, és komplett szerelési egység segítségével, gyorsan felszerelhető a kapura. A csomag tartalma a beszerelési útmutató amely segítségével szinte bárki felszerelheti a kapunyitó automatikát.