Powertech 20220711 vegfelh

 

 

 

 

 

 

 

 

TOLÓ- ÉS SZÁRNYASKAPU AUTOMATIZÁLÁScheck


MEGFIZETHETŐ
KÉNYELEM


Megfizethető áron biztosítjuk a család kényelmét és biztonságát a toló- és szárnyaskapu automatizálással.  

check


KOMPLETT
EGYSÉG


Minden egy egységben. A toló- és szárnyaskapu nyitók minden szükséges kiegészítőkkel együtt kerülnek leszállításra.

check


MINŐSÍTETT
BIZTONSÁG


Mindkét termékünk EN 1324-1 minősítéssel rendelkezik, ezzel is védjük a házát és az értékeit a kényelmes kapunyitás mellett.

 

 

 

 

 


EGYSZERŰEN 
MEGVÁSÁROLHATJA

A weboldalunkon egyszerűen megrendelheti vagy akár meg is vásárolhatja a kiválasztott toló- vagy szárnyaskapu nyitó automatikát. Nézze meg a motor specifikációt. Egyszerűen csak válassza ki az Önnek megfelelő terméket. Válassza ki a szállítási és fizetési módot. Hamarosan átvehető lesz az Ön számára a termék.


KISZOLGÁLÁS
RAKTÁRKÉSZLETRŐL

Raktárról azonnali kiszolgálással megvásárolhatja az Ön által kiválasztott terméket, így nem kell heteket várni amíg megérkezik a szárnyas-tolókapu automatika. A termékeket átveheti központi raktárunkban, vagy kereskedő partnereinknél bárhol az országban. Kérésére a teljes kapu nyitó csomagot egy héten belül ki is szállítjuk a megrendelés címére.


EGY CSOMAGBAN
MINDEN 

A toló- és szárnyaskapu automatikákat úgy csomagoltuk össze, hogy a vásárlási csomag minden elemet és tartozékot tartalmaz egy egységben. Így egyszerűbb a szállítás, és komplett szerelési egység segítségével, gyorsan felszerelhető a kapura. A csomag tartalma a beszerelési útmutató amely segítségével szinte bárki felszerelheti a kapunyitó automatikát.